Времето днес, прогноза за събота, 30 декември

Сутринта на места в низините и котловините ще се образува мъгла или ниска слоеста облачност, предаде БТА. Атмосферното налягане слабо ще се понижи, но ще стане по-високо от средното за месеца. През деня ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб, в Дунавската равнина и Източна България – умерен вятър от западната четвърт. Привечер от запад облачността ще се увеличава, но ще остане без валежи. Преобладаващите максимални температури ще са между 10° и 15°, в София – около 11°.

По Черноморието ще бъде предимно слънчево, сутринта на места по южното крайбрежие – мъгливо. Ще духа до умерен вятър от западната четвърт. Максималните температури ще бъдат 12°-14°. Температурата на морската вода е 8°-10°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала. В планините ще бъде предимно слънчево. Привечер от запад облачността ще се увеличава и вплътнява, но ще остане без валежи. Ще духа умерен, по високите и открити части – до силен вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 m ще бъде около 9°, на 2000 m – около 3°.

Свързани новини

Почитаме паметта на пророк Даниил

vesito

Произшествие в село Изгрев: Хюндай и  Мерцедес се сблъскаха, мъж със счупена ръка

vesito

Търсите ли работа? Вижте обявата

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.