Времето днес, прогноза за събота, 23 март

Умереният вятър с посока от север-североизток през нощта ще отслабне и в цялата страна ще се ориентира от юг, предаде БНТ. Ще се задържи безоблачно, с минимални температури без съществена промяна – между минус 1° и 4°, в София – около 0°. В отделни райони от страната ще има и слани. След обяд отново ще преобладава слънчево време, с повече облаци в Западна България. Ще духа слаб, в Източна България до умерен югозападен вятър. Максималните температури ще се повишат чувствително и ще са между 16° и 21°, в София – около 16°, по-ниски по Черноморието – около 11°-13°. И там ще бъде слънчево, със слаб югозападен, след обяд – до умерен югоизточен вятър. Температурата на морската вода е 8°-9°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала, след обяд по северното крайбрежие ще се усили. Предимно слънчево ще бъде и в планините. Временни увеличения на облачността се очакват в масивите от Западна България, но вероятността за валежи е малка. Ще духа умерен северозападен вятър, който през деня и там ще се ориентира от югозапад. Максималните температури в планинските курорти ще са от 3° до 7°.

Свързани новини

Мъж се самоуби, скачайки от блок

vesito

Обявиха най-чаканата новина за въздушните линейки

vesito

Синхронът между Общината и Общински съвет е възстановен! Ясен Попвасилев реагира светкавично, председателят на ОбС свика спешно заседание!

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.