Времето днес, прогноза за събота, 2 декември

Днес времето ще се задържи много ветровито, в Източна България и планинските райони – с временно силен южен вятър, предаде БНТ. Температурите ще останат в много широки граници, минималните – от 0° в районите с мъгли до 13° в местата с вятър, а максималните, в по-голямата част от страната, ще останат по-високи от климатичните норми, от 15° до 20°, в местата без вятър и с по-трайни мъгли съществено по-ниски.

Предимно слънчево, с временно силен югозападен вятър ще бъде и по Черноморието, с максимални температури по-високи от обичайните за началото на декември – между 18° и 21°. В планините също ще се задържи ветровито – ще духа силен и бурен югозападен вятър, а температурите ще продължат да се повишават. Максималните по най-високите върхове ще бъдат от 4° до 8°. Облачността ще е променлива, но вероятността за валежи е малка.

Свързани новини

PR-ът на екипа „Камбитов” Добряна Христова назначена в новия инспекторат в общината в Благоевград

vesito

Новите жители на Банско – дигитални номади

vesito

Еврохолд отбелязва още една успешна година след силно четвърто тримесечие  

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.