Времето днес, прогноза за сряда, 28 февруари

През нощта ще бъде безоблачно, но в низините и около водните басейни ще започне да се образува ниска облачност или мъгла, предаде БНТ.

Минималните температури ще са между 1° и 9°, в София около 6°. През деня ще преобладава слънчево време с повече облаци само над югозападните райони, но ще остане без валежи. Ще духа слаб вятър от изток-югоизток, по долината на Струма до умерен от юг-югоизток. Максималните температури ще бъдат между 12° и 20°, в София около 15°.

По Черноморието до обяд ще бъде облачно и мъгливо. Максималните температури там ще са между 9° и 11°. Температурата на морската вода е 7°-8°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала. В планините ще бъде слънчево, с по-значителна облачност над масивите от Западна България, но ще е без валежи. Ще духа слаб до умерен южен вятър. Температурите ще останат без съществена промяна.

Свързани новини

Погребват Ангел Христов от Братя Галеви с червен килим и 17 венеца от рози

vesito

Спират замърсяващите коли още при прегледа, за нови ще се считат тези до 3 години

vesito

ЕЛЕКТРОХОЛД ДАДЕ СТИПЕНДИИ НА УЧЕНИЦИ В КОНКУРСА „ЕНЕРГИЯ ЗА БЪДЕЩЕТО“
За 11 години в състезанието са участвали над 1200 дванайсетокласници, а 80 от тях са получили стипендии

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.