Времето днес, прогноза за понеделник, 5 февруари

Времето ще бъде предимно слънчево, с разкъсана средна и висока облачност, предаде БТА. Вятърът от запад-северозапад отново ще се усили и ще бъде силен и бурен. Почти тихо ще остане в югозападните райони от страната. Дневните температури ще се повишат и максималните ще бъдат предимно между 15° и 20°, в София – 15°-16°.

По Черноморието ще бъде предимно слънчево. По-значителни временни увеличения на облачността ще има по северното крайбрежие. Ще духа умерен, след обяд и вечерта – силен вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са между 13° и 16°. Температурата на морската вода е 6°-7°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала. В планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа силен и бурен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 9°, на 2000 метра – около 2°.

Свързани новини

Приятели на загиналия пилот: Чиста душа, помагаше и се раздаваше

vesito

Кандидат-кметът на Благоевград Андон Тодоров: Туризмът не е бизнес, а индустрия, имам готов план за 2 г. Благоевград да стане желана дестинация за летен и зимен туризъм

vesito

Тъжна вест! Почина актрисата Бистра Тупарова от Благоевград

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.