Времето днес, прогноза за понеделник, 29 януари

Днес ще преобладава облачно време, предаде БТА. Временни разкъсвания и намаления на облачността ще има над Югозападна България. На отделни места, главно в източните и планинските райони ще превали слаб сняг. Ще духа слаб, в Източна България – умерен североизточен вятър. Максималните температури ще са предимно между 1° и 6°, в София около 3°.

По Черноморието ще преобладава облачно време, на много места със слаби валежи от сняг. Ще духа умерен североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат 2°-4°. Температурата на морската вода е 6°-8°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала. В планините ще преобладава облачно време, на много места със слаби валежи от сняг. Ще духа умерен североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 m ще е около минус 5°, на 2000 m – около минус 10°.

Свързани новини

Времето днес, прогноза за петък, 15 септември

vesito

ТИР се преобърна край село Елешница

vesito

Земеделски производители блокират днес ГКПП „Илинден“

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.