Времето днес, прогноза за петък, 15 септември

Тази сутрин в много райони ще има и слънчеви часове, предаде БНТ. Минималните температури ще са от 15° до 20°, в София – около 15°. Максималните ще се понижат и ще са между 26° и 31°, в София – около 26°. Около обяд ще започне да се развива купесто-дъждовна облачност и в много райони до вечерта ще превали и прегърми. Ще духа слаб до умерен вятър от северозапад, в Югоизточна България – предимно от изток.

И по Черноморието на отделни места в следобедните часове ще превали. Ще духа слаб, предимно югоизточен вятър. Максималните температури ще са 24° – 27°. Температурата на морската вода е 24° – 25°. Вълнението на морето ще е 2 – 3 бала. И в планините в следобедните часове на много места ще има валежи от дъжд, придружени от гръмотевици. Ще духа слаб до умерен югозападен вятър. Температурите в курортите ще се понижат и максималните ще са от 18 градуса на Алеко до 22 в Боровец.

Свързани новини

Кметът Методи Байкушев представи новите лица в екипа си

vesito

В неделя ни очаква дъжд, а в понеделник – сняг

vesito

Находка в Рупите накара изследователите да затаят дъх: Има огромна стойност в световен мащаб

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.