Времето днес, прогноза за неделя, 10 декември

В сутрешните часове на много други места в низините, котловините и около водните басейни ще се образува мъгла или ниска слоеста облачност, която в Северозападна България и източните райони ще се задържи през целия ден, предаде БНТ. В останалата част от страната облачността ще се разкъсва, на места – до предимно слънчево време. В Източна България ще духа до умерен южен вятър. Максималните температури ще са между 3° и 8°, в София – около 6°.

На морския бряг, след мъгливото утро, през деня и облачността отново ще се вплътни. Ще духа слаб южен вятър. Максималните температури ще са около 7°-9°, а вълнението на морето – 2-3 бала. С разкъсана средна и висока облачност ще бъде времето в планините. Ще духа умерен вятър с посока от югозапад. Привечер в западните райони от Стара планина ще превали сняг. Максималните температурите в планинските курорти ще са малко над нулата.

Свързани новини

Нападнаха и биха полицейски началник във Второ ПУ на МВР в Благоевград

vesito

БСП- Благоевград на дъното! Заради участие в листата на „Изправи се. Бг“ изключиха д-р Вангел Арабаджиев от червените редици
Мая Манолова е по лява от Корнелия Нинова, Милев съсипа градската организация с издигането на Р.Томов за кмет, категоричен е д-р Арабаджиев

vesito

Петър Мицин стана шампион на 400 метра свободен стил на Европейското първенство по плуване до 23 години в Дъблин

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.