Времето днес, прогноза за неделя, 5 май

Днес ще преобладава слънчево време, предаде БНР. Следобед над планинските райони ще се развива купеста облачност, но само на изолирани места ще превали. В по-голямата част от страната ще бъде почти тихо, в Източна България – със слаб североизточен вятър. Минималните температури ще бъдат между 7° и 12°, в София – около 8°, а максималните – между 18° и 23°, в София – около 23°. В планините ще преобладава слънчево време, следобед с купеста облачност, но само на изолирани места ще превали. Ще духа умерен север-североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 м ще бъде около 13°, на 2000 м – около 6°. По Черноморието ще преобладава слънчево време. Ще духа слаб североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат 15°-17°, а на морската вода – 14°-15°. Вълнението на морето ще отслабне до 2-3 бала.

Свързани новини

Пожар избухна в цех Захарния комбинат в Пловдив

vesito

Кметът на Кюстендил инж. Огнян Атанасов награди на официална церемония победителите в първото издание на Конкурса за коледна външна украса

vesito

Пияни и дрогирани намаляват, катастрофи и убити стават повече

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.