Екипите на ЕРМ Запад продължават работа при тежки условия

Продължава работата на екипите на ЕРМ Запад за възстановяване на електрозахранването, което беше прекъснато от обилните снеговалежи. Обстановката остава усложнена. Прекъсвания има предимно в планински райони. Най-засегнати са части от общините Ихтиман, Костенец, Долна баня, Самоков, Кюстендил.

 

Кризисният щаб на ЕРМ Запад работи от петък вечерта и пренасочва екипи, където е необходимо с цел едновременно отстраняване на авариите. Очаква се в светлата част на деня да бъде възстановено електрозахранването на повечето засегнати клиенти.

 

Отстраняването на авариите изисква пешеходни обходи на големи разстояния в планински терен. Работата е затруднена от снежни преспи, паднали клони и дървета, заледявания и непроходими пътища.

 

Актуална информация за прекъсванията и очакваното време за възстановяване на електрозахранването може да се намери на сайта www.ermzapad.bg в секция „За клиента“, подсекция „Прекъсвания“: https://ermzapad.bg/bg/za-klienta/prekusvania/.

 

Редовно информация се публикува и в секция „Актуално“: https://ermzapad.bg/bg/za-klienta/aktualno/.

Сигнали за липса на електрозахранване може да се подават незабавно на формата за електронна комуникация: https://info.ermzapad.bg/webint/vok/contact-us.php.

Денонощната телефонна линия на дружеството е 0700 10 010.

Свързани новини

Видовден дойде! Комисията на Цацаров погна бившия кмет на Благоевград Атанас Камбитов, наложи му глоба за близо 100 хиляди лева

vesito

10 тежки болести се пренасят от кърлежи, най-чести са лаймската болест и марсилската треска

vesito

АПИ с апел към шофьорите: Внимателно по АМ „Тракия“, подменяме мантинели

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.