Времето днес, прогноза за вторник, 27 юни

Днес ще преобладава слънчево време, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ), предаде БТА. Около и след обяд, главно над планинските райони, ще се развие купеста и купесто-дъждовна облачност и на отделни места ще превали краткотраен дъжд с гръмотевици. Ще духа слаб вятър от север. Максималните температури ще бъдат между 26° и 31°, в София – около 26°.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево със слаб северен вятър. Максимални температури: 27°-28°. Температурата на морската вода е 23°-24°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала. Над планините ще преобладава слънчево време. Около и след обяд ще се развие купеста и купесто-дъждовна облачност и на места ще превали и прегърми. Ще духа слаб до умерен вятър от северната четвърт. Максимална температура на височина 1200 метра – около 20°, на 2000 метра – около 13°.

Свързани новини

Гърция затегна пропускателния режим през ГКПП – Кулата, извършват задължителни ПСР тестове на всички влизащи в страната  без изключение

vesito

2 години и половина след операцията: Какво се случва със Сашка Васева? (СНИМКА)

vesito

Кола пламна по пътя за Рилския манастир

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.