Времето днес, прогноза за вторник, 10 октомври

Днес облачността ще е променлива, по-значителна главно над планинските райони и на отделни места там ще превали, предаде БНР. Ще духа слаб до умерен северозападен вятър, който след обяд в Източна България ще се ориентира от изток-североизток. Максималните температури ще са между 21° и 26°.

Над планините облачността ще е значителна и на отделни места в масивите в западната половина на страната ще превали дъжд, над 2300 метра – сняг. Ще духа умерен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 14°, на 2000 метра – около 6°. По Черноморието ще преобладава слънчево време. Ще духа слаб до умерен северозападен вятър, който постепенно ще се ориентира от север-североизток. Максималните температури ще са 18°-21°. Температурата на морската вода е 21°-22°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Свързани новини

Футболист номер 1 на България Кирил Десподов връчи стипендия на свое име в родното си училище в град Кресна

vesito

Министър Вълчев: Вървим към диференцирано отучване, където е необходимо

vesito

ЕЛЕКТРОХОЛД ВЛАГА БЛИЗО 2 МЛН. ЛЕВА В ЕЛЕКТРОРАЗПРЕДЕЛИТЕЛНАТА МРЕЖА НА ОБЛАСТ КЮСТЕНДИЛ
Ръководството на компанията обсъди с местните власти приоритетите си в региона през 2023 г.

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.