Николай Георгиев с благодарствен адрес към гражданите на община Кресна

Уважаеми съграждани,
Скъпи приятели и съмишленици,
Радетели за стабилното бъдеще на община Кресна,
Избрах да се обърна към вас с искрена благодарност за подкрепата именно в Деня на народните будители, защото днес, повече от всякога, мъдростта ви е истински достойна за почит и уважение. Вие не се подадохте на изкушението на празните обещания, на алчната демагогия и на открита реч на омразата, с която ви заляха в последния месец. Вие стоически изтърпяхте да ви наричат всякакви, но не трепнахте, когато трябваше да направите верния избор. Моля, още веднъж приемете моите извинения за непристойния език и лъжите, с които моите опоненти се опитваха да превземат вашето внимание. Простете им задето ви обиждаха и дори продължават да го правят.
Те не знаят какво вършат!
Останете все така високо и недосегаеми за техните интриги, които заплитаха и ще продължат да заплитат, за да ви разколебаят във вашия избор.
Сърдечно благодаря на всеки от вас, че опазихме неопетнено нашето взаимно доверие! Сърдечно благодаря на всеки от вас, че защитихме правото на истината! Сърдечно благодаря на всеки от вас, че заедно ще продължим да градим бъдещето на нашия прекрасен, обичан и единствен роден дом – нашата община Кресна.
Скъпи приятели,
На 29.10.2023 г. ние подновихме за трети път нашия обществен договор и това вдъхна нова сила, както на мен, така и на моя екип, да работим с още по-голям хъс, да преследваме още по-мащабни цели, да горим още по-силно в работата си и НИКОГА, НИКОГА, НИКОГА да не предаваме вашите интереси и нашето взаимно доверие! То е свято и ние ще го носим като знаме във всяка българска институция и при всяка среща с висш държавник, където и от който търсим подкрепа за колективните интереси на нашата общност.
Честит Ден на народните будители!
Дълбок поклон пред всички вас, будните граждани на община Кресна.
Николай Георгиев
Кмет на община Кресна

Свързани новини

Методи Байкушев: Бъдете здрави, благословени и благочестиви, вярвайте и се грижете за ближните! Благоевград да бъде!

vesito

Кметът Първан Дангов с жест към бъдещето на Дупница – децата!

vesito

Традиционен събор Ваклиново 2023

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.