БСП регистрира листата си в Благоевград

БСП регистрира листата за парламентарните избори в Благоевград. Кандидатите за народни представители, областният председател на БСП Валери Сарандев, кмета на Гоце Делчев Владимир Москов, общински председатели, младежи и активисти се включиха в отбелязването на 100 годишнината от смъртта на Димитър Благоев и поднесоха цветя пред паметника на Дядото.
„Ние сме единствената партия, която не влезе в коалиция, сглобка или скрити договорки с ГЕРБ години наред. Нашият основен опонент е моделът Борисов. Който се прегърне с него, приключва. Ние сме алтернативата. Оценявайте ни по делата. Доказахме във времето, че не предаваме хората, които ни подкрепят , за да си уредим постове и пари.
Помогнахме на младите семейства с безплатни детски градини и намалени данъци, на работниците с увеличена минимална заплата и ваучери за храна, на пенсионерите с 30% увеличени пенсии. Спасихме домакинствата от увеличение на цената на тока от 1.07.24г. За БСП увеличението на доходите и борбата с неравенствата остава първостепенна задача“, заяви Корнелия Нинова пред журналисти в Благоевград.

 

Вижте цялата листата на БСП в Благоевградско:

Корнелия Нинова

Веселин Христов

Младен Тимчев

Радослав Кирев

Гергана Орманлиева

Бистра Низанска

Абедим Камбуров

Любомир Алексиев

Лилко Айвазов

Тодор Кръджалски

Илиян Пангев

Георги Серафимов

Гюлзет Фърговски

Христо Шомов

Димитър Савов

Александър Палапуов

Костадин Юнчов

 

Свързани новини

Ансамбъл за народни танци и песни „Танец“ гостува с празничен концерт в Гоце Делчев

vesito

/Видео/ След запитване на ИА „Региона“: Благоевградчани на двата полюса за маските! Едни смятат, че са напълно излишни, други категорично „за“

vesito

Голяма тесла за семействата с ниски доходи

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.