БПГ „Ичко Бойчев“ отпразнува 10-годишния си юбилей

С празничен концерт под надслов „Традиции и новаторство“ Благоевградска професионална гимназия „Ичко Бойчев“ отпразнува 10 – годишния си юбилей в зала „22-ри септември“.

Официалната церемония започна с тържествено посрещане на знамето на училището и химните на Р България и на ЕС.

На честването присъстваха зам.-кметът по образование и бизнес развитие Боряна Шалявска, която връчи поздравителен адрес от името на кмета Методи Байкушев, началникът на РУО Ивайло Златанов, директори на учебни заведения, преподаватели и служители, бивши и настоящи възпитаници на БПГ. В танцово-музикалната програма участие взеха ФТА „Пиринче“ към ЦЛТРДБ, ученици от НГХ „Св. св. Кирил и Методий“ и БПГ.

Финален щрих на тържеството бе връчването на грамоти на представители на бизнеса в знак на признателност за дългогодишното сътрудничество, оказаната подкрепа и безрезервна ангажираност. Непосредствено преди официалната част бяха положени цветя пред паметника на патрона на БПГ – Ичко Бойчев.

Свързани новини

Връчват приза „Спортист на годината“ в Благоевград на 18 декември

vesito

В Разлог отбелязват 186 години от рождението на Левски

vesito

Отиде си футболна легенда от село Коларово  

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.