Благоевград е домакин на международен турнир по стрелба

Благоевград е домакин на международен турнир по стрелба. Участват около 140 състезатели от страната и представители на македонски клубове.

Провежда се два дни в зала „Скаптопара“ на 4 и 5 ноември. Дисциплините са стрелба с пушка и пистолет. В събота от 9.00 часа започва надпреварата с пушка.

Сред участниците са най- добрите ни състезатели Самуил Донков, Калоян Стаменов, Георги Канев идруги. Очаква се в неделя за награждаването на призьорите да пристигне и бившия министър на спорта Весела Лечева. В неделя от същия час са състезанията с пистолет. Заявка за участие са потвърдили едни от най- а – пневматично оръжие 10 метра за всички възрастови групи- момичета, момчета, юноши, девойки, мъже и жени. Турнирът е организиран от СКС „ Пирин“ и Българския стрелкови съюз. В съботния ден от 09:00 часа започват стрелбите на пушка и ще продължат до 19:00. В неделя от същия час, но до 17.00 часа,  са състезателите на пистолет.

Свързани новини

Деца закичиха с мартенички кмета Владимир Москов

vesito

Важно съобщение за жителите на Сандански!

vesito

Стотици гости и жители на Радомир присъстваха на конни надбягвания по случай Тодоровден

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.