Благоевград бе домакин на боксов турнир-„Смело сърце“

„Смело сърце“ – под този надслов премина боксовият турнир, на който бе домакин Община Благоевград
Над 80 деца от спортни клубове от страната изпълниха зала „Орфей“ в парк „Македония“ по време на турнира, който се проведе днес.
Гост на събитието бе кметът на община Благоевград Методи Байкушев, който приветства участниците, техните треньори и родители.
„Скъпи треньори, благодаря, че полагате труд тези деца да израснат добри състезатели и добри хора. Скъпи деца, бъдете силни на ринга, побеждавайте честно и не забравяйте, че най-голямата битка в живота Ви е да станете добри хора. Силни на ринга, а в живота милостиви – това е най-голямата победа, която можете да постигнете.“, каза кметът преди началото на турнира.
По време на турнира кметът връчи купата на Самоел Димитров състезател на Боксов клуб “Пирин”, който бе обявен за Най-борбен играч от Държавно лично отборно първенство, октомври 2023г.
Събитието се организира от БК „Пирин“ със съдействието на Община Благоевград за трета поредна година.
Участие в срещите взеха спортисти от БК „Пирин“, „БК Ротунда“, БК „Тайсън“, БК „Македония“, БК „Лъвовете“ (Петрич), БК „Беласица“ (Петрич), БК „Самоков“ и БК „Кико“ (София).
Наградени бяха всички деца.

Свързани новини

Кой стои зад кампанията срещу Югозападния университет в Благоевград?

vesito

Ковид кошмарът се завръща, болниците в Благоевградска област отново пълни

vesito

За седма поредна година в град Гоце Делчев се провежда предприемаческа програма „Академия за местни предприемачи“

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.