/Аудио/ Станимир Радулов от ВМРО: Благоевград е сив, няма живот, всичко стана в момента, в който Томов и екипът му влязоха във властта! Драмата с казуса с кмета продължи дълго, тази изгубена година е на гърба на всички благоевградчани!

Решението на КС по казуса с кмета беше очаквано, драмата продължи много дълго време. Томов сгреши, трябваше още в началото да приеме грешката, която е направил и да отиде на втори избори. Това заяви Станимир Радулов от ВМРО- Благоевград в предаването „Събития и личности“ на Радио Благоевград.

Според него решението на съда не е било изненада.

„Всички ние виждаме колко посърнал е Благоевград, градът е сив, няма живот в този град. И всичко това стана в момента, в който местната управа, кметът и неговите подчинени влязоха във властта“, каза Радулов.

Според него няма никакво време за чакане и тази изгубена една година е на гърба на всички благоевградчани.

Радулов даде пример, че всички служители от отдел „Култура“ са били изгонени при положение, че Томов е дал дума, че няма да уволнява хора. Той посочи, че от ЦЛТРДБ е била изгонена д-р Цветанка Гаврилова, която е прекрасен специалист и на нейното място е заето от незнаен човек.

„Когато всичко се събере тогава се вижда общата картина, защо Благоевград е сив, посърнал, без настроение, без бизнес, без работа“, категоричен е Радулов.

Според него местни избори ще има в края на ноември и ръководството на ВМРО ще излезе с обща позиция.

Източник: Радио Благоевград

Свързани новини

Кой стои зад кампанията срещу Югозападния университет в Благоевград?

vesito

ВиК-Благоевград с важно съобщение към всички собственици на територията на КК „Семково“

vesito

Община Дупница започва дейности по почистване и косене на тревните площи на територията на общината

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.