Артистичност, талант и уникален синхрон изпълниха зала „Скаптопара” в Благоевград на международния турнир по художествена гимнастика “GoldenPirin Cup 2024”

Артистичност, талант и уникален синхрон изпълниха зала „Скаптопара” в Благоевград на международния турнир по художествена гимнастика “GoldenPirin Cup 2024”, заместник-кметът по култура Станислав Кимчев откри състезанието
Зам.-кметът по култура, спорт и туризъм Станислав Кимчев награди с плакет председателя на Клуб по художествена гимнастика Лидия Стоянова, който тази година чества 10-годишен юбилей. Отличието за особен принос в спорта бе връчено на официална церемония в зала „Скаптопара“, където в два поредни дни се провежда международен турнир по художествена гимнастика “GoldenPirin Cup 2024”.
„За мен е особено удоволствие да Ви поздравя от името на кмета на Благоевград Методи Байкушев и от свое име за откриването и провеждането на международния турнир по художествена гимнастика, организиран от нашия символ по художествена гимнастика – КХГ „Пирин“. Щастливи сме да посрещнем заедно над 500 грации от най-добрите клубове в цяла България, както и гимнастички от Сингапур и Бразилия. Престижният спортен форум ще даде възможност на всички момичета да покажат своя талант чрез вълнуващи изпълнения, грация елегантност и техника. Убеден съм, че този турнир ще остави своя сериозен отпечатък в историята на художествената гимнастика в България. Поздравявам организаторите за 10-годишния юбилей на клуба. Нека вашият успех е вдъхновяващ пример за всички, които обичат спорта, художествената гимнастика, която аз отказвам да наричам спорт и продължавам да наричам изкуство“, каза Станислав Кимчев.
Специален гост на “GoldenPirin Cup 2024” бе Невяна Владинова, вицепрезидент на Българската федерация по художествена гимнастика, която също връчи плакет на КХГ “Пирин” и поздравителен адрес от името на Илиана Раева, президент на БФГ Състезанието се организира от Клуб по художествена гимнастика „Пирин“ с подкрепата на Община Благоевград.
Може да бъде изображение с 8 души, дайс и текст, който гласи 'gymnastics престиж зайобайо байо зайобайо PRECE PRE'

Свързани новини

Спират водата на улица в село Покровник

vesito

Лятна ваканционна програма за деца в Сандански под наслов „Довиждане лято”

vesito

Страхът опразни болницата в Благоевград. Медиците от Вътрешно отделение със специално облекло

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.