Ансамбъл „Танец“ с концерт-спектакъл днес в Гоце Делчев

Националният ансамбъл на народни игри и песни на Република Северна Македония „Танец“ гостува днес в гр. Гоце Делчев.
Незабравим и грандиозен спектакъл очаква тази вечер жителите и гостите на гр. Гоце Делчев, които ще присъстват на концерта на Националния ансамбъл на народни игри и песни на Република Северна Македония „Танец“. Концертът започва в 18.00 часа и ще бъде в спортна зала „Неврокоп арена“. Всеки, който желае може да присъства, тъй като входът е свободен и концертът е коледно-новогодишен подарък за хората.
Гостуването на ансамбъл „Танец“ в гр. Гоце Делчев е по покана на кмета на общината Владимир Москов.
В ансамбъла работят 80 професионални танцьори, инструменталисти, певци, композитори и хореографи. ТАНЕЦ е прочут със своята перфектна игра, певчески изпълнения и ненадминатия колорит на своите спектакли.
Освен в Гоце Делчев, ансамбъл „Танец“ ще изнесе празничен концерт и в гр. Белица на 22 декември.
Може да бъде изображение с 4 души и текст, който гласи 'националният ансамбъл за народни танци и песни на република северна македония "танец" танец D гостува с празничен концерт в град гоце делчев, посветен на коледните и новогодишни празници зала "неврокоп арена" 1.12.2023 г. /четвъртък/ 18:00 часа вход- свободен'

Свързани новини

Биг Бенд – Благоевград и Камерна опера с празничен концерт в навечерието на 8 март

vesito

Кукерската група от Разлог с награда от XXX Международен фестивал на маскарадните игри „СУРВА“ 2024-Перник

vesito

Извънревно: Две земетресения са регистрирани на територията на Благоевград

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.