Хороскопът на Алена: Признание за Овните, Телците да преценяват добре действията си

ОВЕН

Поговорете с колегите си, а вечерта и с близките си за причината, обтегнала отношенията ви. Възвърнете си хармонията и стабилността в отношенията. Ще получите признание за труда си. Ще спечелите, ако не налагате на всяка цена мнение и правила на поведение, защото няма да бъдат приети. Възможни са нови романтични запознанства, които ще прераснат в сериозна връзка. Семейните да се пазят от  изневяра. Чувствата ви са споделени. В никакъв случай не се отдавайте на сексуални удоволствия, ако не сте семейни защото разочарованията ще са светкавични.

ТЕЛЕЦ

Преценявайте добре действията си на работното място, ако работите в почивния ден и особено ако сте изнервени заради нечии думи. Анализирайте своето поведение и това на околните. В този ден идеите ви ще бъдат чути и възприети от колегите и ръководството и ще ви дадат подкрепата си. Не разчитайте на странични съвети. Възможни са усложнения в семейните отношения, мили жени. Ако сте си позволили изневяра, не очаквайте сексуални удоволствия, особено ако имате до себе си партньор, който няма да ви прости дори и случайното залитане встрани.

БЛИЗНАЦИ

Денят е привидно тежък и ви носи неочаквани промени и съдбовни обрати, но те са във ваша полза. Не са изключени проблеми, ако сте на работното място в почивния ден. Очаквайте материални успехи. Ако научите за приходи, които ще получите в следващите дни, не бързайте с обещания за участие в инвестиции, защото може да ви измамят. Влюбени сте, но се страхувате да признаете чувствата си, защото мислите, че не са споделени или че ще си спечелите подигравки. Интимният ви партньор е решил, че сте дистанцирани заради него и ви е подготвил изненада.

РАК

В почивния си ден  преглътнете желанието си да отправяте хапливи забележки и да мъстите на вашите колеги, само защото са ви показали недостатъци на свършената от вас работа. Приемете критиката с благодарност. Емоцията, бликаща без контрол, може да срине вашия авторитет. Внимавайте какво говорите. Вечерта ви очакват приятни романтични мигове. Семейните жени да се пазят от изневяра, защото ще ги разкрият. Говорете открито с партньорите си за вашите сексуални желания, за да избегнете проблемите, заради липса на хармония в интимните мигове.

ЛЪВ

Достигате до нови знания и болезнени истини, които и в почивния ден ви носят полза. Избягвайте общуването с непознати хора и запознанствата, ако пътувате. Предпазвайте се от ласкатели, които целят да ви използват. Остротата на думите ви и лошата характеристика, която давате за ваши колеги ще ги раздразни и ще отвърнат с интриги. Вечерта се отдайте на семейството и на любимия си. Изживейте приятни романтични мигове. Не пропускайте да споделите чувствата си и да се отдадете на желаните и от двама ви сексуални изживявания.

ДЕВА

Хора, които се занимават с бизнес, са привлечени от вашите перспективни и доходни идеи и са готови да ви подкрепят. От вас зависи да ги привлечете на своя страна и да заработите в съдружие. Ако нещо неочаквано промени плановете ви, това не бива да ви притеснява. На работното си място ще се справите успешно със задълженията си. Семейните жени са щастливи в брака. Несемейните жени могат да срещнат своята половинка. Създайте романтична обстановка и се отдайте на сексуални удоволствия, който ще ви доставят взаимна наслада.

ВЕЗНИ

Напрегнати сте без причина в почивния ден, но си имате ваши лични неясноти и притеснения. Начинанията са успешни, ако сте ги обмислили предварително и сте решили, че подходящия ден е днешния. Не са изключени проблеми на работното място. Реагирайте без прибързаност на ставащото около вас, ако се опитват да ви изнервят или ви пречат да се задълбочите в задълженията си. Радвате на споделени чувства, мили жени. Ако имате до себе си интимни партньори, с които сте се дистанцирали, по-добре се разделете. Не ви съветвам да се отдавате на секс.

СКОРПИОН

Уговорените делови срещи и разговори са успешни, въпреки че деня е почивен. Всичко сте обмислили. Поставете директно исканията си. Не оставайте до късните  часове на работното си място, защото ще се изнервите и притесните. Денят не е подходящ за обсъждане на финансови сделки и договори, затова дори и вашите колеги да настояват, не се съгласявайте. Не се поддавайте на провокациите на партньора си, проявяващи ревността си, целящи само да ви ядосат. Вечерта се отдайте  на желан и от двама ви незабравим секс.

СТРЕЛЕЦ

Изпълнени сте със сили и желание за работа. Всичко, с което се захванете в почивния, ще бъде успешно. Ще се измъкнете от най-трудната ситуация без проблеми за вас самите, стига да сте уверени в себе си. Внимавайте кого допускате в живота си и не се доверявайте на малко познати хора. Тактът в личните отношения ще ви позволи да изгладите възникналите недоразумения с интимния ви партньор и да бъдете щастливи в любовта, мили жени. Имате възможност да си създадете условия за спокойни интимни мигове.

КОЗИРОГ

Този ден е почивен и ви носи трудности, породени от чужди грешки, които няма как да разрешите, ако разчитате на късмета си. Партньор, когото мислите за приятел, се опитва да ви злепостави. Навлизайки в нова професионална сфера ще промените начина си на мислене и деловите планове. Възможно е ново романтично увлечение, скъпи дами, но вие не сте склонни да покажете истинските си чувства. Не бързайте да взимате решение за това ново начало, за да не се разочаровате и да не се лишите от сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Денят е почивен и е чудесен за пътуване, но не правете непредвидени разходи. Ще ви изненада предложение от вашия началник да се издигнете в служебната йерархия. Неочаквани запознанства на работното място за ваша изненада скоро ще прераснат в делови. Добра новина ще ви разкрие нови хоризонти за изява. Не я пренебрегвайте. Възможно е да изживеете краткотрайно увлечение. Не се доверявайте сляпо на чувствата си. Не проявявайте импулсивност по време на сексуалните мигове, защото можете да притесните интимния си партньор.

РИБИ

Вашата самоувереност ви носи полза в почивния ден. Пътувайте и осъществете срещите, които сте уговорили предварително. Възможна е появата на  хора, с които се чувствате добре и взаимно ще се допълвате. Не бъдете прекалено доверчиви към деловите предложения, отправени ви в този ден, въпреки че може да ви донесат успех на работното място. Приберете се веднага след работа. Чувствата ви са споделени. Не ги съсипвайте с претенциите си. Сексът ще ви се отрази добре. Не го пропускайте, за да остави у вас поредния спомен за невероятно изживяване.

Свързани новини

Хороскопът на Алена: Водолеите да не се ядосват на чужди грешки, Рибите да не пилеят с лека ръка

vesito

Парфюмите на Azzaro са в съзвучие със съвременния начин на живот

Regiona

От какво зависи бързата реакция на ключарите при спешни ситуации?

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.