Хороскопът на Алена: Водолеите да се отдалечат от хората, които ги потискат, разправии у дома за Рибите

ОВЕН

Честито Възкресение Христово! В празничния и почивен ден бъдете внимателни при провеждане на разговорите и не прекалявайте с опита да наложите мнението си на всяка цена. Бизнесмените да не бързат с уговаряне на инвестиции. При работещите в бюджетната сфера се появява нова възможност за повишение през следващата седмица. Успехът ви съпътства, ако сте решили да предприемете делово пътуване. Семейството ви иска да се откажете от допълнителната работа, която ви привлича. Потърсете компромис в отношенията с любимите си хора. Ако не сте семейни и сте срещнали подходящата половинка, сексуалните удоволствия са разрешени, при положение, че сте уверени в чувствата си.

ТЕЛЕЦ

Честито Възкресение Христово! Денят е празничен и  почивен и не е добър за начинания. Стабилизирайте постигнатото през изминалата седмица. Проведете разговорите, свързани с промени на работното място, които ще осъществите през следващите дни. Всички нови идеи могат да бъдат споделени днес, но е добре да изчакате подходящото време, за да бъдат одобрени. Прибързаността е във ваша вреда. Наложете си търпение. Не се впускайте в изневери и флиртове, защото се обвържете с хора, от които трудно ще се отървете. Сексуалните ви отношения са хармонични, но сте готови да ги съсипете заради краткотрайно увлечение.

БЛИЗНАЦИ

Честито Възкресение Христово! Проявете такт в празничния и почивен ден и бъдете коректни към колегите си. Работата ви спори, въпреки че сте прекалено  самоуверени и рискувате да си създадете служебни конфликти  и да се провалите в задачите си без да го очаквате заради все още ретроградния Меркурий. Не си мислете, че сте безпогрешни.  Ще се справите със задачите си в ранния следобед, а вечерта намерете време за близките си и за почивка. Чувствата ви са споделени. Отношенията в дома ви са хармонични. Съхранете ги. Вечерта се приберете и се отдайте на романтични мигове и на сексуални удоволствия с любимите си хора.

РАК

Честито Възкресение Христово! Подвластни сте на негативно влияние, което в празничния и почивен ден може да провали плановете ви без да се усетите. Не рискувайте и не провеждайте разговори с колегите си, защото не сте подготвени с информация, за да сте убедителни в исканията си. Обмислете кога най-безболезнено да прекъснете деловите партньорства, които ви блокират, но не и тези, които могат да са ви полезни в бъдеще. Ако сте решили да създадете семейство, започнете с подготовката в днешния ден, за да избегнете проблеми и затруднения, но не сключвайте брак, защото денят е на Сатурн и не носи щастие. Зарадвайте любимите си хора с интимни мигове и сексуални удоволствия, които ще ви заредят със сили и добро настроение.

ЛЪВ

Честито Възкресение Христово! Налага се, въпреки че деня е празничен и почивен, да приключите със спешни задачи, които сте отлагали до днес. Сторете го спокойно, без нерви и емоции. Не давайте непоискани съвети на вашите колеги. През целия ден успехът е с вас, ако не мързелувате и сте активни на работното място. Не се страхувайте от трудностите по пътя си, защото сте в състояние да се справите с лекота и с неочаквано поставените ви отговорни задачи. Може да усложните отношенията с възрастните си роднини. Причината е отказът им да приемат вашата интимна връзка. Не проявявайте упорство и не се впускайте в сексуални наслади, ако не сте сигурни в чувствата си. Неочаквана бременност ще ви обвърже за цял живот.

ДЕВА

Честито Възкресение Христово! Ако в празничния и почивен ден се заемете с рутинните си задължения и отхвърлите изостаналите задачи, ще заслужите възхищението на колегите си, които са ви помолили да помогнете и на тях. Не се захващайте с нови задачи, ако не сте сигурни в кадърността на екипа, който ви помага. Не за изключени измами. Бъдете внимателни при провеждане на лични и делови разговори, за да си спестите разочарованията. Ново запознанство ще преобърне живота ви, ако не сте семейни, а при семейните ще създаде повод за ревност. Липсата на хармония в отношенията ви лишава от нормален сексуален живот.

ВЕЗНИ

Честито Възкресение Христово! Очаквайте приходи, които приятно ще ви изненадат в празничиня и почивен ден. Спазвайте законите на държава и най-вече финансовите и бъдете внимателни, ако точно днес преговаряте, за да не се провалите. Решителността ви, за съжаление граничеща с упорство и инат, няма да ви донесе успех на работното място, ако не я надмогнете докато Меркурий е все още ретрограден. Семейните отношения ви създават проблеми. Липсата на хармония ви разболява. Заявили сте нежеланието си да се отдадете на сексуални мигове, заради невъзможност да се примирите с насилствено обвързване в нежелани интимни отношения.

СКОРПИОН

Честито Възкресение Христово! Ще ви притесни неочаквано и по ваше мнение безпричинно усложняване на отношенията с делови партньори, на чиято подкрепа възлагахте големи надежди и се надявахте на среща, въпреки празничния и почивен ден. Деловите разговори ще бъдат неуспешни. Отложете на всяка цена инцидентните срещи, за да си спестите погрешни или критични изказвания заради прибързаност и липса на подготовка. Обстановката в дома ви ще е напрегната, заради прояви на ревност и обидни думи, които не успявате да преглътнете. Прекалили сте с опитите да обсебвате и сте отдалечили любимите си хора, затова не разчитайте на сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Честито Възкресение Христово! Очаквайте предложение за допълнителна работа въпреки че деня е празничен и почивен, но бъдете внимателни с разходите, защото постъпленията ви през следващата седмица може неочаквано да се забавят. Не давайте заеми на никого. Във ваша полза е да прекъснете всички ненужни партньорства. Общуването с деловите партньори е рисковано. Отложете срещите си и избягвайте запознанствата. Очаква ви лично щастие. Не трябва да пропускате своя шанс за среща с интимната половинка, за да не разрушите връзката си.  Тези от вас, които имат до себе си любими хора, могат да се отдадат на романтични мигове и сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

Честито Възкресение Христово! Несполуките ви преследват още от сутринта в този празничен и почивен ден, но причината е във вас самите. Примамливо предложение не ви позволява да бързате с положителният отговор, въпреки огромното ви изкушение, защото ще се провалите. Поведението ви, ако е агресивно и нападателно, ще окаже негативно влияние върху хората, които може да се дистанцират от вас. Не е желателно да пътувате. Не разчитайте, че запознанствата в дискотека или в заведение ще се превърнат в трайни романтични отношения. Ще изживеете разочарование. Не се впускайте в сексуални удоволствия с непознати партньори, за да избегнете проблемите с брачната си половинка.

ВОДОЛЕЙ

Честито Възкресение Христово! Предстои ви изпълнен с проблеми и противоречия празничен и почивен ден. Отдалечете от живота си хората, които ви потискат и са причина да ви липсва самочувствие, защото по този начин блокират работата ви не само в този ден, а и в бъдеще. Само ако повярвате в себе си ще успеете да победите страхът който непрекъснато подклаждате с песимистичните си мисли, и да избегнете евентуални провали.  Семейните представители на знака трябва да се съобразят и със задълженията с у дома, за да избегнат упреците от брачните си партньори. Не разчитайте на сексуални мигове, ако сте се прибрали в добро настроение след вечеря с колеги или приятели.

РИБИ

Честито Възкресение Христово! Трудности, които не сте предвидили, пречат на срещите ви в празничния и почивен ден, от които зависи по-нататъшната ви работа. Отложете ги, за да избегнете провалите. Не рискувайте с провеждането на делови разговори. Бъдете внимателни, за да не отложите разрешаването на проблемите си далеч напред във времето и да не пропилеете шансовете си за успех. След обед са възможни разправии у дома. Запазете спокойствие. Ще разрешите успешно семейните проблеми. Не сте доволни от сексуалния си живот. От вас зависи да засилите собствената си активност в леглото.

Свързани новини

Хороскопът на Алена: Овните да планират внимателно разходите си, Телците да не предприемат импулсивни промени

vesito

Откъде да започнем ремонта на банята?

vesito

Видовете стъкла за очила за компютър

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.