Хороскопът на Алена: Близнаците да решават бързо, Раците в семейни конфликти

ОВЕН

В почивния ден вашите лични и професионални проблеми изобщо не заслужават вниманието, което им обръщате. Просто бъдете компромисни и умерени, което съвпада с повелята на ретроградния Меркурий. Начинанията са успешни. На работното място правите впечатление с активността си, която ще ви помогне да се справите със задачите си. Не предприемайте делово пътуване. Днес изведнъж и бе причина сте обзети от съмнения, че не сте достатъчно обичани и уважавани от интимната си половинка. Споделете тревогите си и се освободете от своята подтиснатост като се отдадете на сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ

На вашето работно място днес, в почивния ден, сте активни и самоуверени, но сте в състояние да си навредите, защото сте недоверчиви заради ретроградния Меркурий. Въпреки този факт не поставяйте ново начало, а завършете започнатите задачи. Не се впускайте в необмислени промени. В личен план е задължителна промяна в поведението ви. Вашите близки се чувстват пренебрегнати заради професионалните ви задължения, затова вечерта бъдете с тях. Отдайте заслуженото внимание на любимите си и не пренебрегвайте сексуалните удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Трудностите на работното място в почивния ден ще ви предпазят от грешки, а също и от рисковани начинания. Не действайте импулсивно в периода на ретроградния Меркурий. Налага се да взимате бързо, но с разума си крайни делови решения, защото забавянето им е във ваша вреда. Спокойствието е задължително, ако искате да проведете успешно разговорите си и да се наложите. Рискувате да задълбочите кризата в личните си отношения, ако все пак тръгнете на път. Обмислете най-лесния начин, чрез който може да си възвърнете хармонията в отношенията ви с вашата интимната половинка и да не се лишите от интимните мигове.

РАК

Конфликти заради възникнали недоразумения в семейството подтиквани и от ретроградния Меркурий, ще блокират желанието ви за работа. В същото време се стремите на всяка цена към признание. Денят е почивен и е успешен за тези от вас, които работят в интелектуалната сфера и се занимават с научни разработки. Завършете докрай работата, която сте започнали сутринта. Вечерта се подгответе за ревност и въпроси за закъснението ви, а също и за проявата на недоверие във вашите близки. Сексуалните удоволствия няма да оправят отношенията ви – не се надявайте на това. Сексуалните удоволствия няма да оправят отношенията ви – не се надявайте на това.

ЛЪВ

Препятствията в почивния ден са преодолими, ако не проявявате агресия в периода на ретроградния Меркурий. Отказът ви да приемете предложенията на вашите колеги би довел до финансови загуби. Не проявявайте ината си и бъдете сговорчиви, но не се поддавайте на натиск от вашите близки да правите ремонт в дома си, за да избегнете проблемите и нараняванията. Ще се приберете уморени, а вечерта ще се наложи отново да се занимавате с непосилни за вашите възможности роднински проблеми. Помогнете им единствено, като им посочите подходящ адвокат или психоаналитик. Не давайте пари назаем. Бъдете готови за романтични мигове и сексуални удоволствия, които ще ви подействат разтоварващо.

ДЕВА

От вас зависи да избегнете проблемите в почивния ден, които сами може да предизвикате заради невъзможност да решите как да планирате времето си  при ретроградния Меркурий . Ако работите активно през деня, вечерта се отдайте на развлечения. Подгответе договорите за назначаване на нови служители и финансовите документи, които искате да поднесете за подпис на партньорите си. Не се опитвайте да насочите личния си живот в нова посока и да се обвържете с нова любов. Сексуалните ви отношения са в криза заради желанието ви да изневерите, породени от ината ви и невъзможността да осъзнаете грешките с поведението си.

ВЕЗНИ

В почивния ден не пропускайте при ретроградното движение на Меркурий да оправите отношенията си с околните, както личните така и деловите. Ще си гарантирате спокойствие и бъдеща подкрепа, особено на работното място, която ви радва, защото имате нови проекти и ви трябва помощ. Сутринта се постарайте да не обръщате внимание на вашите колеги, които се опитват да омаловажават работата ви. Вечерта се огледайте внимателно, за да осъзнаете причината за проблемите в личния си живот и да се справите с проблемите, които ви депресират. Самотни сте и искате да сте обичани, но сте се дистанцирали и сами ще се лишите от сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

В този почивен ден ще се наложи да изяснявате отношенията си, предимно деловите, но разговорите няма да са ви приятни защото Меркурий е ретрограден. Ясно е, че настроението ви ще е минорно, но не бива да отлагате тази задача. Завършете до обед дълго отлагана работа и ще си разчистите пътя към успеха, като се заемете с нови задачи, но внимателно и задълбочено. Вашите половинки малко ви завиждат, защото сте често в приятна компания, от която сте ги лишили, но те самите отказват да общуват с вашите приятели. Обмислете как да създадете ваша обща среда. Не пропускайте да зарадвате любимите си с романтична вечеря и със сексуални наслади.

СТРЕЛЕЦ

Предпазвайте се от грешки в поведението, които и в почивния ден могат да се превърнат в сериозни проблеми, само защото действате без да мислите или сте емоционално импулсивни. Не се намесвайте в конфликт, който не ви засяга, защото такава е повелята на ретроградния Меркурий. Внимавайте за действията си, за да не предизвикате нечие негативно отношение. Ако имате свой бизнес не критикувайте подчинените си. Всичките ви планове, свързани със семейството и интимната ви половинка може да се провалят, ако не се приберете навреме. Не закъснявайте за уговорената романтична среща. От вашето поведение зависи хармонията в интимните мигове и сексуалните удоволствия.

КОЗИРОГ

От сутринта в почивния ден сте агресивни и нападателни без причина, но можете да си наложите умереност, вместо да критикувате и обиждате близките си и да не осъзнавате тяхното отдалечаване, за което скоро ще съжалявате. На работното място отложете разговорите, за да си спестите конфликти, заради вашата нервност. Начинанията няма да ви донесат успех. Меркурий е ретрограден. При разговори с близките си не проявявайте ината си, за да си спестите разправиите. Не е изключено сами да се откажете от сексуалните удоволствия заради липсата на самочувствие и потиснатост.

ВОДОЛЕЙ

Налага се да сте на работа до късните часове, въпреки че деня е почивен, но във ваша полза е. Не се оплаквайте, че сте уморени. Не се хвалете заради постиженията си при ретроградното движение на Меркурий. Можете да проведете делови разговори, но без да взимате крайни решения без преди това да сте обмислили предложенията още веднъж. Приберете се вечерта и се отдайте на заслужена почивка. Не пропускайте романтичната вечеря, за да избегнете проблеми в личния живот. Не забравяйте да се приберете заради нечия покана, на която не успявате да устоите. Сексуалните удоволствия ще ви доставят наслада, ако не са с непознати партньори, в чиято компания сте се озовали и сте си пийнали до загуба на разсъдък.

РИБИ

Напрежението в отношенията с ваши роднини ви вреди и ви разсейва в почивния ден.  Трудностите на работното ви място са причината да избягвате разговори и приятна раздумка дори и с вашите колеги. Отложете ги особено при ретроградното движение на Меркурий. След края на работния ден си останете у дома и си легнете рано, ако се чувствате напрегнати и изтощени. Вечерта общувайте само с най-близките си хора без да ги натоварвате с проблемите си. Не се поддавайте на влияние, за да си спестите емоционален срив. Отдайте се на почивка, на приятни занимания и сексуални удоволствия.

Свързани новини

Хороскопът на Алена: Близнаците да бъдат предпазливи при запознанства, Раците да не се преуморяват

vesito

Хороскопът на Алена: Водолеите да не се карат с близки и приятели, неочаквани промени на работното място на Рибите

vesito

Хороскоп за днес, петък: На Овните им липсва самочувствие, Телците с неочаквани финансови постъпления

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.