Хороскопът на Алена: Близнаците да бъдат предпазливи с приятели, Раците да не позволяват да ги мамят

ОВЕН

Няма да ви е лесно да се примирите и да простите предателството на ваш колега, който се опитва да провали важна среща, без да се съобрази, че вреди и на себе си. Въпреки възможния неуспех скоро съдбата ще ви поднесе неочакван положителен обрат. Анализирайте грешките и поведението си. Не допускайте проблеми в семейството си заради опит на роднини да ви развалят отново отношенията. От вас зависи да се въоръжите с оптимизъм и вечерта да се отдадете на романтични мигове и сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Постарайте се да не прекалявате с активността си на вашето работно място. Бъдете умерени и да забравите начинанията. Не се отклонявайте от вашата главна цел за деня. Трудностите не са свързани с ваши действия. Не се ядосвайте. Примирете се и не критикувайте колегите си, защото това не е ваше задължения. При необходимост от съвети потърсете помощта на близките си, а не на странични хора. Личните ви отношения са проблемни. Изяснете недоразуменията или се откажете от връзката си и от сексуалните удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Бъдете предпазливи при среща с ваши приятели и не приемайте казаното от тях за истина. Не провеждайте срещи с ваши колеги или делови партньори, пристигнали без да ви уведомят предварително, защото обратите може да са неочаквани и във ваша вреда заради. Въпреки особеното настроение, което ви е обхванало заради обзелата ви нервност, работата ви спори. Вечерта очаквайте сцени на ревност, ако не сте се прибрали навреме и не сте изпълнили обещанията си за пътуване със семейството. Не спорете и не се извинявайте на близките си, а си почивайте и се откажете от сексуалните мигове. По-голямо наказание за брачната ви половинка няма.

РАК

Търпението ще ви помогне да оправите отношенията си. Не позволявайте да ви мамят. Не правете опити да уговаряте и променяте работата си неочаквано за всички и с гаранция за провал за вас. Прибързаните думи и опитът ви на мига да изясните причината за възникналите спорове, довели до разправии, ви вреди. Обмислете промените, които са задължителни в личният ви живот, за да оцелее брака ви или интимната ви връзка. Вечерта очаквайте романтична среща и сексуални удоволствия, за които дори не сте си мечтали.

ЛЪВ

Почивката ви и при възможност през деня с по-малко натоварване на работното място, а и вечерта е задължителна и ви действа като лекарство. Ако се налага да работите натоварващо сутринта, отхвърлете задачите си и следобед се приберете у дома. Напрежението ви вреди. Лекомислена самоувереност и неправилната преценка на силите ви ви вредят. Бъдете внимателни с хората, които обичате и на които държите, особено към близките си. Не ги наранявайте без причина. Не е изключено да постигнете успехи в личния живот, ако все още не сте семейни и да се отдадете на сексуални наслади.

ДЕВА

Изобщо не съжалявайте, че отказахте допълнителната работа в този ден, вашата ви е достатъчна, преумората ви е много, затова вечерта си дайте заслужена почивка. Денят е неблагоприятен и за общуване с деловите ви партньори. Не проявявайте капризи у дома и проявете разбиране към молбите на вашите близки. Намерете начин да поднесете подарък на ваши приятели, които празнуват имен ден. Ако вие сте именници, поканете си гости и празнувайте. Вашите половинки ще се зарадват, ако не пропуснете сексуалните мигове.

ВЕЗНИ

Разчитайте преди всичко на себе си, защото ваши приятели ще се опитат да ви заблудят, да ви спестят важна информация, привидно  за да избегнете неприятностите, които, ако не бъдат отстранени ще се задълбочат. Запознанствата ви носят положителни емоции и приятни разговори, но не бива да сте прекалено доверчиви. Не е изключено да разрешите важни семейни и лични проблеми, но условието е да запазите спокойствие и да не допускате намесата на ваши роднини, които предимно ви вредят. Сексуалните ви отношения все още са нестабилни.

СКОРПИОН

Ако имате възможност и можете да си вземете ден почивка, пътувайте и се отдайте на положителни емоции, дори и при неотложна делова среща. На работното място не са изключени поредните проблеми, заради  разсеяност и прибързаност, само защото искате да отхвърлите задачите си до обед. Проблемите следобед са свързани със семейството заради отсъствието ви от дома. Приемете, че дори и неприятните разговори носят полза и стабилизират отношенията ви. Не се гответе за сексуални изживявания и се отдайте на почивка и сън.

СТРЕЛЕЦ

Наложете си спокойствие и не забравяйте, че е добре  да сте умерени във всичко, което предприемате.  Импулсивните действия са във ваша вреда. Прикривайте от колегите си вашите стремежи, за да не ги ядосате. Не превръщайте с необмислени действия своите съюзници във врагове. Общуването с околните, дори и с най-близките ви е затруднено, заради желанието ви да спорите и да налагате мнението си с агресия, въпреки че може да не сте в правото си.  От вас зависи дали ще изживеете романтични мигове и сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

Разчитайте на интуицията си, ако се налага за известно време да сте извън работното си място на делова среща. Емоцията може да ви попречи да вземете правилно решение. Имате възможност да обърнете внимание на предложенията на вашите колеги, които пренебрегвахте заради служебните си задължения. Не разказвайте на съседите си и на непознати хора за личния си живот, за да не се възползват от информацията и да не навредят на отношенията ви. Сексуалният ви живот започва да ви изнервя. Нередовният секс е причина да си създавате комплекси.

ВОДОЛЕЙ

Не се занимавайте с деловите си проблеми. Взетите решения са подвластни на емоцията и със сигурност няма да са правилни. Завършете стари задачи. Възможни са непредвидени разходи или загуби. На работното място сте разсеяни. Задълбочете се в задълженията си, за да се справите. Откажете изненадващо предложение за пътуване, което вашите близки са планирали преди време. Вечерта отидете на имен ден на ваши приятели. След това, ако не сте уморени и напрегнати, се отдайте на интимни мигове и сексуални наслади.

РИБИ

Прекаленото напрежение на вашето работно място е причина да се чувствате уморени. Не се натоварвайте с нови задачи, а завършете вече започнатите, които ви носят приходи. Заредете се с оптимизъм, дори и ако вашите колеги се опитват да ви налагат мнението си. С доброто си настроение ще преодолявате с лекота трудностите през целия ден. Близките ви са разочаровани от вашето отсъствие и безпричинно агресивно поведение. Назрява поредната разправия, защото са на мнение, че прикривате някакви прегрешения, които ще принудят брачната ви половинка да се откаже от интимните мигове и секса.

Свързани новини

Хороскопът на Алена: Везните в променливо настроение, Скорпионите да си дадат почивка

vesito

С какви жени мъжете не искат да правят секс?

vesito

Хороскопът на Алена: Стрелците да не губят представа за възможностите си, Козирозите заработват с лекота

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.