Финално състезание по мини-волейбол „Малки великани” в Разлог

Разлог приветства финалното състезание от националната ученическа верига по мини-волейбол „Малки великани” за Купата на Булстрад 2023.
Днес официално финалът “Малки великани” бе открит от инж. Гергана Костова (зам.-кмет на община Разлог), която пожела на всички участници и организатори успех и много незабравими емоции от волейболните срещи в спортна зала “Септември”.
До финалния етап на инициативата “Малки великани“ достигнаха 8 състава от цялата страна, след оспорвани срещи, между десетки ученически отбора.
Заслужено голямата награда (спортен лагер) от тазгодишната инициативата, подкрепяща активния начин на живот и създаване любов и отношение у подрастващите към спортните игри и занимания, спечели тимът на 109 ОУ “Христо Смирненски” (София). Представителният отбор на Разлог, в състав от ученици от 5 и 6 клас на СУ “Братя Каназиреви”, остана на 7-ма позиция.
Националната верига по мини-волейбол “Малки великани” е инициатива на ЗАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП“ в подкрепа на активния и здравословен начин на живот на подрастващите и в интерес към развитието на волейбола. “Малки великани” се провежда със съдействието на Българска федерация по Волейбол и общините – Разлог, София, Варна, Бургас и Стара Загора.
Може да бъде изображение с 6 души, хора, играещи баскетбол, хора, играещи футбол, хора, играещи волейбол и текстово съобщение
Може да бъде изображение с 7 души, хора, играещи волейбол и текстово съобщение
Може да бъде изображение с 16 души, хора, играещи баскетбол, хора, играещи волейбол и текстово съобщение

Свързани новини

Финансова подкрепа за семейства на новородени

vesito

За седма поредна година в град Гоце Делчев се провежда предприемаческа програма „Академия за местни предприемачи“

vesito

Председателят Андон Тодоров изпрати писмо до Р.Томов, от името на ОбС, да се направи нова процедура за публично обсъждане за 5млн. лв. дълг, който ще се изплаща от джоба на благоевградчани

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.