Тринадесет служители на ЮЗДП се включиха в акцията по издирването на 17-годишната Ивана от Дупница

13 служители на Югозападното държавно предприятие се включиха в акцията по издирването на 17-годишната Ивана от Дупница. 6-има горски служители от Централното управление на ЮЗДП и 7 от „ДГС Дупница“ с високопроходими автомобили участват в търсенето на момичето. Помощта е потърсена от кризисния щаб в града, под ръководството на кмета Първан Дангов. По разпореждане на директора на ЮЗДП инж. Валентин Чамбов, участието на служителите в издирвателната операция ще продължи докато трае общодържавното издирване. Очаква се утре в акцията да се включат и служители на други горски стопанства в обхвата на ЮЗДП. Днес кметът на Дупница Първан Дангов сформира и кризисен щаб.

Свързани новини

Рекорд на потвърдени случаи на COVID-19 в Благоевград, вижте колко са заразените…

vesito

Община Банско и Професионалната лесотехническа гимназия „Никола Вапцаров”с нова инициатива за седмицата на гората

vesito

Кметът на Благоевград Илко Стоянов и най-успешният български гимнастик Йордан Йовчев запалиха символично олимпийския огън в парк „Бачиново“

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.