Страхът опразни болницата в Благоевград. Медиците от Вътрешно отделение със специално облекло

В МБАЛ Благоевград днес е тихо и спокойно. Коридорите са пусти, няма обичайните навалици пред лекарските кабинети. Паркингът пред лечебното заведение е празен. Такава гледка през делничен ден не е имало до сега.

Страхът от коронарируса принуди пациентите да търсят помощ по телефона. Личните лекари дават насоки какво да предприемат болните пациенти. При нужда се настаняват в различните отделения на болницата.

Медиците от Вътрешно отделение, начело с д-р Румен Кондев, работят със специални маски и облекло. Те се не страхуват от вируса и са готови да помагат на нуждаещите се.

Вчера стана известно за два нови случая с коронавирус в Благоевград. Става въпрос за 73-годишна майка и 53-годишната й дъщеря, които бяха настанени в Инфекциозното отделение на болницата. Двете са от село Горно Драглище, община Разлог , а личният им лекар е от Благоевград.

Свързани новини

С тулумбички и прасковки благоевградчанка нагости приятели за ЧРД в Атланта

vesito

Собственик на хотел не дава информация за сделката с бившия кмет Камбитов за минералната вода. Крие ли нещо от жителите на община Благоевград?

vyara

/Видео/ Вижте го! Момиче от Китай, студентка на благоевградската преподавателка Люба Атанасова, с трогателни истории, свързани с коронавируса

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.