Страхът опразни болницата в Благоевград. Медиците от Вътрешно отделение със специално облекло

В МБАЛ Благоевград днес е тихо и спокойно. Коридорите са пусти, няма обичайните навалици пред лекарските кабинети. Паркингът пред лечебното заведение е празен. Такава гледка през делничен ден не е имало до сега.

Страхът от коронарируса принуди пациентите да търсят помощ по телефона. Личните лекари дават насоки какво да предприемат болните пациенти. При нужда се настаняват в различните отделения на болницата.

Медиците от Вътрешно отделение, начело с д-р Румен Кондев, работят със специални маски и облекло. Те се не страхуват от вируса и са готови да помагат на нуждаещите се.

Вчера стана известно за два нови случая с коронавирус в Благоевград. Става въпрос за 73-годишна майка и 53-годишната й дъщеря, които бяха настанени в Инфекциозното отделение на болницата. Двете са от село Горно Драглище, община Разлог , а личният им лекар е от Благоевград.

Свързани новини

Есенен пленер на Арт център Илинденци

vesito

Парламентарният шеф Андон Тодоров кани благоевградчани на публично обсъждане на годишния отчет за изпълнение на бюджета

vesito

Кметът на Дупница за отсечените дървета: Пространството пред сградата на Общината е за цветя

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.