РЪКОВОДСТВОТО НА ЕЛЕКТРОХОЛД ПРЕДСТАВИ ПРИОРИТЕТИТЕ НА ДЕЙНОСТТА СИ В ОБЛАСТ ВРАЦА
През тази година компанията реализира инвестиции в размер на 4 000 000 лв за подобряване обслужването на клиентите, дигитализацията и модернизацията на мрежата в региона

Ръководството на Електрохолд проведе среща с областния управител, кметове на общини и техни представители от Област Враца. Домакин на срещата беше областният  управител Георги Митов. Ръководството на Електрохолд представи новите имена на компаниите, промените в мениджмънта на отделните дружества, както и приоритетите за  подобряване на обслужването на клиентите и развитието на електроразпределителната мрежа в областта.

Един от основните приоритети в дейността на Електрохолд е електронното обслужване, като към момента са дигитализирани 95% от услугите на търговското дружество Електрохолд Продажби и на електроразпределителното дружество ЕРМ Запад. Акцент в инвестиционната програма за развитие на електроразпределителната мрежа е дигитализацията и модернизацията на енергийните съоръжения. През миналата година за реконструкция и модернизация, включително изграждане на нови съоръжения, въвеждане на умни електромери и монтиране на комутационни апарати в област Враца бяха вложени близо 3 милиона лева. За изграждане на съоръжения за присъединяване на нови клиенти бяха инвестирани над 630 000 лева, а в монтаж на системи за телекомуникационно управление на мрежата – над 520 000 лева.

През тази година на територията на област Враца Електрохолд реализира инвестиции в размер на 4 милиона лева, от които 1,7 милиона за реконструкция на мрежа ниско напрежение, 1,35 милиона за присъединявания към мрежата и 710 000 лв за изграждане на съоръжения средно напрежение. Сред осъществените проекти са реконструкцията на въздушни мрежи НН и изнасяне на електромерни табла в гр. Мездра, с. Рогозен, с. Борован и с. Оселна за общо 515 000 лв, модернизация на възлова станция „Габаре“ за 190 000 лв, реконструкция на електропровод „Анжело“ в гр. Оряхово за 73 500 лв, реконструкция на въздушна мрежа НН в с. Боденец, с. Бутан и с. Гложене за 70 000 лв, обновяване на електромерни табла на жилищни блокове в гр. Роман за 189 000 лв, а 240 000 лв са вложени в изграждането на нови трафопостове, кабели 20 kV и електрозахранване.

Електрохолд провежда поредица от срещи с представители на местните власти в Западна България. Събитията са част от политиката на открита, активна и диалогична комуникация на компанията с кметовете на общини и областните управители на територията, която обслужва.

 

Свързани новини

Летният туристически сезон пред провал заради…

vesito

Геомагнитна буря ни връхлита днес, ето какво да очакваме

vesito

Три дни след важното дело във ВАС: Томов оздравя и се появи на пресконференция за свлачището край „Бачиново“

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.