Продължава дарителската кампания на Община Благоевград в помощ на бебета в Сирия

Продължава дарителската кампания, подета от Община Благоевград, за набиране на адаптирано мляко (сухо мляко) в помощ на бебета в Сирия.
Акцията е в резултат на изпратено писмо от Посолството на Сирийската Арабска Република в България, откъдето отправят молба да бъдат подкрепени децата в засегнатите територии след опустошителните земетресения през м. февруари 2023 г. в страната.
Всеки, който желае може да направи дарение в пункта, намиращ се на пл. „Георги Измирлиев“ (при зала „22 септември“) до 30 юни.
Сухото адаптирано мляко следва да бъде за бебета под или около една година.
Няма ограничение за марката и производителя, важно условие е храната да бъде фабрично запечатана и в срок на годност.
Дарителският пункт е с работно време от 09.00 до 18.00 часа без прекъсване всеки делничен ден.
Допълнителна информация за кампанията може да бъде получена както на място, така и при позвъняване на тел. 0877011425.
Бебешката храна ще достигне до нуждаещите се чрез посолството на Сирийската арабска държава на София. Община Благоевград благодари на всички, които подкрепят каузата!

Свързани новини

Благотворителен коледен базар „Дар от сърце“в Разлог

vesito

Фестивалът „Здравей, здраве“ за първа година в Сандански

vesito

/Видео/ Председателят Андон Тодоров: Виновни са двама кметове, които не взеха присърце нещата и не решиха проблемите със захранването на общинския басейн!

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.