Празник в VIII СУ в Благоевград

В истински български празник се превърна днешният ден за учениците и учителите от VIII СУ „Арсени Костенцев“ – Благоевград. Възпитаници от всички класове и техните преподаватели отбелязаха в аванс 24 май с богата програма и традиционни хора. По време на тържеството кметът Методи Байкушев поздрави домакините и връчи плакети и грамоти за висок професионализъм на учители от учебното заведение. Част от децата бяха пременени в народни носии, а други облечени в цветовете на българския трибагреник. В знак на признателност директорът Сергей Биров награди с плакет кмета Методи Байкушев и зам.-кмета по образование и бизнес развитие Боряна Шалявска.
Може да бъде изображение с 11 души и текстово съобщение
Може да бъде изображение с 11 души и текстово съобщение
Може да бъде изображение с 11 души, акордеон, цигулка, дирндъл и текстово съобщение
Може да бъде изображение с 5 души
Може да бъде изображение с един или повече хора и танцуващи хора
Може да бъде изображение с 7 души и дете
Може да бъде изображение с 3 души, дете, дирндъл, улица и текстово съобщение

Свързани новини

ОБС избра Анита Коцелова за ВрИД кмет на Благоевград до края на изборите

vesito

Гоце Делчев ще бъде домакин на финалите за купата на България по хандбал

vesito

Съветникът Кирил Ваклинов: Призовавам Томов, по примера на кмета Бръчков, да освободи от наем всички, които ползват общински обекти за периода 27 ноември -21 декември

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.