Почина дългогодишен шеф на РДГ – Благоевград

Почина дългогодишният шеф на Регинална дирекция на горите – Благоевград инж. Георги Янкулов. Той е лесовъд – инженер по образование и през годините заемаше различни постове в горския сектор, като най-високият беше шеф на РУГ – Благоевград.

През последните години Янкулов, който имаше управленски стаж в системата на горите и като директор и заместник-директор на горските стопанства в Петрич, се отдаде на партийни дела в БСП – Петрич, пише струмабг. Няколко мандата той беше общински съветник, заместник-кмет и дори временно изпълняващ длъжността кмет на Петрич. През 2016 г. името му се спрягаше за председател на общинската организация на БСП в южния град, но не успя да оглави левицата.

Свързани новини

Община Благоевград спечели важен проект за по-зелен град

vesito

 ОбС одобрява нова структура и численост в община Благоевград, създава се Инспекторат към дирекция „Екология и чиста среда“

vesito

Няма край! И шивачка от Благоевград с коронавирус, изследват останалите 25 работници от предприятие в кв. „Еленово“

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.