ПОРАДИ РЕКОНСТРУКЦИЯ НА ЕНЕРГИЙНИ СЪОРЪЖЕНИЯ НА ЕСО НА 17 И 18 АПРИЛ 2024 Г. ЩЕ БЪДЕ ПРЕКЪСНАТО ЕЛЕКТРОЗАХРАНВАНЕТО В НАСЕЛЕНИ МЕСТА НА ТЕРИТОРИЯТА НА ОБЩИНА ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ, ОБЛАСТ БЛАГОЕВГРАД

Държавният Електроенергиен системен оператор (ЕСО) уведоми ЕРМ Запад, че извършва реконструкция на енергийни съоръжения по въздушен електропровод 110kV „Неврокоп“, което налага промяна в схемата на електрозахранване.

 

Поради ремонта на съоръженията, собственост на ЕСО, на 17 и 18 април 2024 г., в периода между 08:00 ч. и 17:00 ч., на територията на Община Гоце Делчев, Област Благоевград ще бъде прекъснато електрозахранването на с. Борово, с. Баничан, с. Лъжница, с. Корница и с. Брезница.

 

Информация за районите, в които предстоят планирани прекъсвания, тяхната продължителност, както и дали конкретен адрес попада в обсега им, може да бъде намерена на сайта на ЕРМ Запад, в секция Прекъсвания: https://ermzapad.bg/bg/za-klienta/prekusvania/.

 

Свързани новини

Честита Баба Марта!

vesito

Времето днес, прогноза за четвъртък, 14 декември

vesito

Находка в Рупите накара изследователите да затаят дъх: Има огромна стойност в световен мащаб

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.