Полк. Калин Грънчаров: Андон Тодоров е човекът, който със сърце ще работи за жителите на община Благоевград

Над 500 членове на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва (СОСЗР) застават твърдо зад кандидатурата на независимия кандидат Андон Тодоров за кмет на Благоевград. Сред тях е и полк. Калин Грънчаров, който член на общинското ръководство на СОСЗР.

Андон Тодоров е човекът, който със сърце ще работи за жителите на общината, той е човек на действието, а точно от такъв човек има нужда нашият град„, убеден е Грънчаров.
Думите му подкрепят и други членове на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва.

Андон Тодоров ще промени стария модел на управление на Община Благоевград. Той е човек, който заслужава подкрепата на гражданите, за да продължи развитието на града в добра посока„, смята Грънчаров.

Според него ангажираността и отдадеността на Тодоров към проблемите на хората са важни качества, които трябва да притежава един кмет.

Грънчаров е убеден, че ако независимият кандидат- кмет спечели изборите ще преобрази града и ще постави едно ново начало за община Благоевград, тъй като има необходимия професионален опит за това.

Свързани новини

ВАС отряза БСП и Нинова за искането да изчегърта кмета Илко Стоянов

vesito

Военните празнуват в Благоевград

vesito

„Пиринстройинженеринг“ пое ангажимент да изкърпи дупките по улиците на Благоевград, след като се отказва от договора

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.