Отпада заседанието на ОбС-Благоевград на 30-и октомври

Председателят на Общински съвет Благоевград- Андон Тодоров, уведомява Кмета на Община Благоевград, Областния управител на област Благоевград, общинските съветници и обществеността, че изменя годишния План за провеждане на заседанията на общински съвет за 2020 година, като от него отпада дата 30 октомври 2020 г.

Това се случва на  основание чл. 64, ал. 1 от Правилника за организацията, дейността на общински съвет, неговите комисии и взаимодействието му с общинска администрация.

Решението за изменение на графика се налага във връзка с липса на административен персонал в ОбС, поради болнични и други основателни причини, което причинява затруднения и невъзможност за осъществяване на дейността и работата на общински съвет.

 

Свързани новини

Ковид-19 „влезе“ и в пожарната в Благоевград, петима огнеборци са с положителни тестове

vesito

/Видео/ Председателят на ОбС Андон Тодоров: Обявяваме конкурси за шефските места на всички общински дружества в Благоевград
Личи си работата на инат, някой иска да пречи, да спъва доброто развитие.Това е тенденциозно, смята парламентарния шеф

vesito

Протестите на театралите в Благоевград не спират

vyara

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.