Община Благоевград с денонощна линия за сигнали за повредени светофари

Община Благоевград с денонощна линия за сигнали за повредени светофари, дежурни екипи отстраняват проблема до 60 минути!
Община Благоевград и фирмата, ангажирана с поддръжка на светофарните уредби в областния център, разкриха специална телефонна линия, на която могат да бъдат подавани сигнали за повреди.
Обаждания се приемат 24 часа в денонощието на тел. 0700 10 251 (на цена според тарифния план), а дежурни екипи имат задължението да реагират до 60 минути след регистриране на проблема в системата.
В случай, че повредата е сериозна и не е възможно да бъде отстранена в рамките на час, мястото ще бъде обозначено.
Още информация може да намерите на сайта на Община Благоевград: https://blagoevgrad.bg/…/obshtina-blagoevgrad-s-denonoshtna…

Свързани новини

Поради ремонт: Спират водата на улици в Благоевград

vesito

/Видео/ Кметът Румен Томов обяви: 18 000 лв. трябва да плати общината в Благовград за клипче от 7 минути с качество на ниво „правено с мобилен телефон“
Томов за Камбитов: Мислех го за по-интелигентен!

vesito

До дни започва ремонтът на Спешния център в Банско

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.