Николай Шушков: Приел съм за свой дълг да работя за по-добрата мобилност и социализация на хората с нарушено зрение в Благоевград

Приел съм за свой дълг да работя за вашата по-добра мобилност и социализация; за създаване на по-добри условия за придвижването ви по улиците на Благоевград чрез по-добра пешеходна навигация; за изграждането на поне два специални, подходящи за вас маршрута до основните институции; безплатно да пътувате в обществения транспорт; да изградим социално предприятие, подходящо за работа и на хора с увредено зрение и не на последно място, ще окажа като кмет и финансова подкрепа за дейността на Вашия клуб.

Зад тези ангажименти застана независимият кандидат за кмет на Благоевград Николай Шушков, който е номер 74 в бюлетината, на среща по повод днешния 15 октомври – Международен ден на белия бастун. Срещата се състоя по покана на председателя на районната организация на слепите в Благоевград и Кюстендил Васил Тодоров, на председателя на териториалната организация на слепите в Благовград Борислав Лазаров и на президента на Колежа по туризъм проф. д-р Васил Жечев. Николай Шушков отбеляза още, че Денят на белия бастун е от онези дни, в които се обръщамекъм най-съкровените човешки ценности: разбиране, съпричастност, уважение, подкрепа за нуждаещите се от помощ.

„Поздравявам ви за куража, упоритостта и смелостта, с които преминавате през несгодите на трудната и непригодна за вас градска среда и за начина, по който преодолявате недоверието в обществото към възможностите ви да се учите,работите и живеете също толкова добре, както и всеки един от нас“, каза още Шушков.

Свързани новини

Улица в Хаджидимово остава от утре без вода

vesito

С песни, танци и веселие отпразнуваха 24 май в Кочериново

vesito

Финално състезание по мини-волейбол „Малки великани” в Разлог

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.