Броени дни до началото на фолклорната фиеста „Фолк Фест Банско“

Центърът на Банско ще бъде разлюлян от хиляди любители на българските народни песни и танци по време на второто издание на фолклорната фиеста „Фолк Фест Банско“, която тази година ще се проведе на 21 и 22 юли. Фестивалът събира стотици любители на фолклора от България и чужбина, които ще пеят и танцуват, ще пресъздадат обичаи от различни райони на България.
Жителите и гостите на Банско ще имат възможността да се насладят на изпълнения на автентичен и обработен фолклор. Живата фолклорна музика и танците ще пренесат зрители и участници в магичния свят на традициите – не само българските, но и на гостите от Сърбия и Полша.
И в двете фестивални вечери, централният площад на Банско ще се превърне в своеобразна хоротека под открито небе.
Банско Ви очаква! Станете част от фолклорната проява – своеобразен празник на духа, подарете си два дни с песни и хора́ в подножието на величествения Пирин!
Може да бъде изображение с танцуване, музикален инструмент и текст, който гласи '96! бAHCKo общнна банско DLS DANYLATER.S.O FOLK FCST BANSKO 21-22.07.2023 фолк фест. банско специално участие на състави от сърбия, полша и цяла българия площад "никола вапцаров" вход свободен,1 ariohia CASA KARINA стефанович'

Свързани новини

Кметът на Разлог с поздравителен адрес по случай международния ден на театъра

vesito

Деца закичиха с мартенички кмета Владимир Москов

vesito

Кметът Методи Байкушев на среща с жители на ж.к. „Струмско“: Няма да настаняваме бежанци в квартала, някой се възползва от страховете на хората

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.