„На ТИ с кмета“ в Професионална гимназия по транспорт в Разлог

Днес кметът на община Разлог Красимир Герчев проведе среща с абитуриентите и учениците в Професионалната гимназия по транспорт като преди това, топло посрещнат от временно изпълняващия директор Светла Адамичина, връчи наградата на Лилия Рускова, спечелила трето място в Национален конкурс за поезия. В часа „На ти с кмета“ влязоха абитуриенти и ученици, които се запознаха отблизо с кмета на община Разлог – неговата биография, семейство, отблизо – с работата на общината и перспективите й на развитие, с основен акцент – мястото на всеки млад човек и гражданин в нея, и колко са важни личните цели и професионалното ориентиране на младите хора, за да се реализират успешно. Кметът отговори изчерпателно на въпроси на учениците, а те на свой ред харесаха срещата.
„Ние имаме прекрасен кмет.“ – сподели впечатленията си Саша Стойчева, която вече знае, че иска да учи счетоводство и да се реализира като счетоводител. „Аз не знаех какъв човек е кметът. Видях кмета по различен начин, много земен е и достъпен“ – каза и абитуриентът Виктор Коцаков, който е със сертификат на Кеймбридж за владеене на английски език.
Срещите „На ти с кмета“ с ученици и абитуриенти продължават.

Свързани новини

Лаборатория за нов подход в ученето отвори врати в Гоце Делчев

vesito

Днес, с нарушено водоподаване за четири улици в Гоце Делчев

vesito

ОДМВР-Благоевград и община Гоце Делчев обсъдиха мерки за превенция на битовата престъпност

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.