Нападнаха и пребиха петрички бизнесмен след абитуриентски бал

Петрички бизнесмен е с опасност за живота, след като бе пребит от двама младежи в Петрич. Грозният екшън се разиграл около 05:35 ч. пред питейно заведение след тържество за абитуриентски бал.

44-годишният собственик на оранжерия и на най-големия цветарски магазин „Орхидея“ в града Самуил Кацаров бил нападнат от двама пияни мъже, на 27 и 24 години, които започнали да го налагат с шутове по тялото и главата.

Вследствие на побоя мъжът е получил черепно-мозъчна травма и е транспортиран в болнично заведение в София с опасност за живота, съобщи струма.бг.

В хода на предприетото разследване са установени двамата нападатели – Павел Тасков и Кристиян Кожовски, които са задържани. По случая е образувано досъдебно производство за нанасяне на средна телесна повреда.

С постановление на прокуратурата престоят им в ареста е удължен и се очаква да бъде внесено искане в Районен съд – Петрич за определяне на мярка за неотклонение.

Свързани новини

Кметът на Благоевград М. Байкушев представи Управленската си програма до 2027 г.

vesito

Започват дейности по полагане на нова пътна маркировка на територията на община Петрич

vesito

Закриваща пресконференция по проект “Живото културно наследство на два народа на една сцена“

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.