Община Струмани посрещна Баба Марта

По случай хубавия пролетен празник „Баба Марта“,
община Струмяни посрещна добри гости!
Както традицията повелява, всяка година на 1-ви март, Общинска администрация Струмяни бе зарадвана от посещението на Баба Марта, придружена от децата от Детска градина „Патиланци“ – с. Струмяни, учениците от Средно училище „Св. Паисий Хилендарски“ с. Микрево, потребители и служители от Центрове за настаняване от семеен тип за лица с психични разстройства – с.Каменица и представители на ЦСРИ- с.Струмяни.
Всички те бяха посрещнати от кмета на община Струмяни г-н Емил Илиев и целия му екип, на които подариха ръчно изработени мартенички, с пожелания за здраве, берекет, щастие и успехи през новата година.
Децата не пропуснаха да поздравят домакините от Общинска администрация Струмяни с празнични песнички и стихотворения специално подготвени за днешния празник.
С приповдигнато празнично настроение продължава днешния ден в община Струмяни.
Очакваме Ви на тържествената церемония по повод отбелязването на „3-ти март“ – Националния празник на България, за да отдадем почит пред героичната саможертва на хилядите опълченци и войници, отдали живота си за свободата на майка България!
Може да бъде изображение с 8 души и бисквитка с джинджифил
Може да бъде изображение с 4 души
Може да бъде изображение с 3 души и текстово съобщение
Може да бъде изображение с 2 души
Може да бъде изображение с 4 души, дърво и текстово съобщение
Може да бъде изображение с 4 души и Овалният кабинет
Може да бъде изображение с 6 души
Може да бъде изображение с 8 души и дърво

Свързани новини

/Видео/ Словесна схватка! Председателят на ОбС Андон Тодоров: Кметът на Благоевград е столът на кмета. Ние не знаем кой е кметът!
Щом кметът не се справя ние можем да изземем тази функция, изтъкна парламентарния шеф

vesito

Дигиталната маркетинг агенция BeCreative вече е факт!

vesito

Павлин Янкулски пусна подписка сред колегите си в ОбС благоевградчани да решат с референдум искат ли кредит от 29 млн. лв. за парк Бачиново

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.