Менделсон: PR-ът на община Симитли Ливия Нинова и актьорът Теодор Куков си размениха брачни халки

Между натоварени репетиции за няколко премиерни спектакъла и още толкова представления актьорът в ДТ „Н. Вапцаров“ Теодор Куков поднесе сърцето си на журналистката Ливия Нинова, PR на община Симитли, а тя му даде ръката си. Двамата избраха най-дългия ден в годината, когато слънцето бележи началото на лятото, за да се врекат във вярност един на друг, а приятелите им едва дочакаха края на работната седмица, за да ги прегърнат и поздравят лично за новото им начало по време на градинско парти в заведение край р. Бистрица в Благоевград.

Двамата влюбени избраха свои приятели да станат официалните им свидетели, които да потвърдят пред целия свят силата на чувствата им – Биляна Филчева, секретар в ОбС – Благоевград стана кума на булката, а актьорът Александър Митев – кум на младоженеца.

По странно съвпадение двамата се запознали в Благоевград преди около година, макар че нито един от тях не е от Пиринско, но пък и двамата от години живеят и работят в областния център.

Около 40 приятели и близки на младоженците поръчаха в събота вечер лек дъждец – като символ на пожеланията да им върви по вода, но явно всички молитви бяха чути и се изви силна буря, а пороят като из ведро бе достатъчно красноречиво предсказание за мощния старт и новото начало за щастливата двойка. Мокра почти до кости, единствено булката, която обикаляше цяла вечер между масите, за да се увери, че всички се забавляват, се наложи в разгара на купона да смени тоалета си, защото бе мокра до кости, но партито и изненадите продължиха до зори. Сред дискретните закачки, демонстриращи специалното внимание на всички към детайлите, бяха миниатюрни маска и молив от шоколад на гърба на двата гълъба на сватбената им торта.

Източник: Вестник Струма

Свързани новини

Ето какво ще е времето днес, неделя, 29 октомври

vesito

Сградата на Камерна опера и Народно читалище „Никола Вапцаров“ светна в различни цветове по повод Международния ден на редките болести.

vesito

Информационен бюлетин за възникналите произшествия на територията на ОДМВР Благоевград

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.