Манолова дойде с час закъснение в Благоевград и заяви: РИОСВ да бъдат разформировани и преосновани

РИОСВ масово не изпълняват задълженията си, прикриват замърсителите на въздуха и се подиграват на гражданите. Нашето предложение е да бъдат разформировани тези структури и да се преосноват. Това заяви председателят на „Изправи се.БГ“ Мая Манолова снощи  в Благоевград, която се появи на уговорената среща  с близо час закъснение.  Много от представителите на медиите не я дочакаха и си тръгнаха.

От „Изправи се.БГ“ изпратиха днес съобщение,че подкрепят протестите срещу мръсния въздух в Благоевград, както и във Враца, Велико Търново, Нова Загора и Пещера.

„ Настояваме пред пореден здравен министър за въвеждането на правила за отстоянието на промишлените обекти в населени места. Всеки си отваря промишлено предприятие както желае, ако е достатъчно силен го прави и без ОВОС”, пише в съобщението.

Свързани новини

Добра новина! Уважение и взаимно разбирателство на днешната среща между кмета на община Кресна и фермери от с. Влахи

vesito

Председателят Андон Тодоров изпрати писмо до Р.Томов, от името на ОбС, да се направи нова процедура за публично обсъждане за 5млн. лв. дълг, който ще се изплаща от джоба на благоевградчани

vesito

/Видео/ Празник в село Габрово! Осветиха  храм „Свети Георги Победоносец“

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.