Манолова дойде с час закъснение в Благоевград и заяви: РИОСВ да бъдат разформировани и преосновани

РИОСВ масово не изпълняват задълженията си, прикриват замърсителите на въздуха и се подиграват на гражданите. Нашето предложение е да бъдат разформировани тези структури и да се преосноват. Това заяви председателят на „Изправи се.БГ“ Мая Манолова снощи  в Благоевград, която се появи на уговорената среща  с близо час закъснение.  Много от представителите на медиите не я дочакаха и си тръгнаха.

От „Изправи се.БГ“ изпратиха днес съобщение,че подкрепят протестите срещу мръсния въздух в Благоевград, както и във Враца, Велико Търново, Нова Загора и Пещера.

„ Настояваме пред пореден здравен министър за въвеждането на правила за отстоянието на промишлените обекти в населени места. Всеки си отваря промишлено предприятие както желае, ако е достатъчно силен го прави и без ОВОС”, пише в съобщението.

Свързани новини

Иван Кадев проведе среща с областния управител Николай Шушков

vesito

Ансамбъл „Родопа“ с концерт в Благоевград

vesito

Катрин Гемкова е победител в класирането „Спортист на годината“ на община Банско за 2023 г.

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.