Коктейл за зрелостниците от Банско

Кметът Стойчо Баненски покани на коктейл учениците от Банско, които завършват средното си образование. Заедно със Сашка Въчкова – зам.-кмет, и Иван Докторов – секретар на община Банско, той посрещна абитуриентите от Випуск` 2024 г. от Средно училище “Неофит Рилски“, Професионална гимназия по електроника и енергетика, Професионална лесотехническа гимназия „Никола Вапцаров” и Гимназия по туризъм „Алеко Константинов“.

Баненски поздрави младежите и им пожела на добър час и успехи по новия път, който поемат в живота си. Новото начало е пълно с неизвестност и предизвикателства, но и с безкрайно много възможности, а на ваша страна е най-голямата сила – младостта. Бъдете смели и дерзайте. А като кмет ще ви кажа – пътувайте, учете, експериментирайте, пробвайте, трупайте опит, създавайте полезни връзки и контакти и се върнете в Банско, където за всеки има чудесни условия и перспективи за реализация. Ако пък животът ви отведе в друга посока, никога не прекъсвайте връзката си с Банско и помнете, че тук винаги ще получите подкрепа, емоционално заяви Стойчо Баненски.

Може да бъде изображение с 5 души и текст, който гласи 'DEVIN'
Може да бъде изображение с 4 души, усмихнати хора и тълпа
Може да бъде изображение с 8 души
Може да бъде изображение с 7 души
Може да бъде изображение с 12 души и огнище
Може да бъде изображение с 4 души и текстово съобщение
Може да бъде изображение с 15 души, осветление и тълпа
Може да бъде изображение с 17 души

Свързани новини

Кюстендил ще отбележи 146 години от Освобождението си

vesito

Карлсберг България представя нова премиална бира

vesito

Домашно куче нападна 4-годишно дете в градския парк в Добринище

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.