Кандидат-кметът на Благоевград Ат. Киряков се прибра у дома след 25 дни в болницата

Благоевградчанинът Атанас Киряков вчера се прибра у дома след 25 дни в болница в Германия и със снимка, направена на терасата в апартамента му, побърза да успокои приятелите си, че вече е добре и на линия.

Както писахме, той претърпя тежка катастрофа в Германия на 23 август, докато пътуваше с бус заедно с още няколко свои съграждани на път към гроздовите масиви на Франция. Киряков пострада най-тежко, наложи се да го оперират и дори бе поставен в медикаментозна кома.

„Голем поздрав до всички доктори, медицински сестри, санитарки за положените грижи за моето по-бързо оздравяване, както и голем поздрав до моите роднини и приятели за поддръжката в този труден момент“, написа под снимката си Наско, който миналата година бе кандидат за кмет на Благоевград и поне преди катастрофата бе категоричен, че ще участва и в следващите местни избори, независимо дали ще са предсрочни, или редовни.

Източник:В.Струма

Свързани новини

Валери Млъзев е новият финансов директор на Община Благоевград

vesito

Увеличават пенсиите

vesito

Бившият борец за който се твърди че тормози петричкото село Яворница е лежал в психиатрия

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.