Кандидатът за кмет инж. Румен Томов с дългосрочна програма за развитието на община Благоевград

Кандидатът за кмет  инж. Румен Томов е подготвил  дългосрочна програма за развитието на община Благоевград. Ето какво ще включва тя:
Съдействие за осигуряване на стипендии по време на обучението и платени стажове на младите хора след завършване на образованието.
Усвояване на общинския поземлен фонд и развитие на екологично селското стопанство за изхранване на учениците в образователната система на общината.
Регистриране на община Благоевград като земеделски производител, с цел законово получаване на субсидии. Създаване на общинска земеделска градина, с цел гарантиране изхранването на децата от общинските детски заведения с екологично чиста продукция, произведена от самите нас.
 Изготвяне на анализ и периодичната му актуализиране на незаетата работна сила по професия, професионален опит и образование, като резултатите се предоставят на потенциалните инвеститори и участниците в процедурите за възлагане на обществените поръчки.
Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Свързани новини

Сандански отново домакин на голям международен детски турнир по футбол

vesito

Докога хора на градус зад волана?

vesito

Бащата на общински съветник и бивш зам. министър ще чистят снега от пътищата в Банско

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.