Изобличени: Чичото и Снайпера в основата на ужаса с БГ проститутки в Италия (ВИДЕО 18+)

Търговци на автомобили от улица „Липа“ в квартала с компактно население „Младеново“ в Лом са уличени в Италия, че държат проститутките в Лече и региона. Според италианските власти млади момичета от България са склонявани да продават телата си, като са били бити с бухалки и дрогирани. Това става ясно от издадена от съда в Лече Европейска заповед за арест (ЕЗА) за шестима български граждани.

Ортаци

При съвместна акция на Окръжната прокуратура, МВР в Монтана и Враца и представители на ENFAST – Италия, у нас са закопчани петима мъже на 21, 23, 31, 34 и 49 години, и 29-годишна жена. От 900 страници следствени документи, представени от италианците, става ясно, че 53-годишният Анто Янчев Антов – Чичото, който има регистрирана италианска фирма в Пулия за търговия с автомобили, всъщност е бос на проститутките.

Синът му – Янек Антов Янчев – Снайпера, пък е собственик на фирма за внос на коли от Италия, регистрирана на улица „Липа“ в Лом. Дружеството е с капитал от 20 лева и замразена дейност – това показа проверка, направена от „Телеграф“. В кюпа е и снахата Милена Миткова на 28, както и 18 други българи, предимно от компактното население у нас. Задържан е и ортакът им италианец Луиджи Ферари на 51 години.

Персонал

Издирва се и още един българин, който е набирал персонал, момичета и момчета, предимно от Северна България с обещания за работа в Италия. Вместо това той ги предавал на бандата, след което били изпращани да проституират по улици, магистрали, както и в апартамента на Чичото. Жриците работели непрестанно – и през уикендите, и по време на празници, на мраз, и на дъжд. Те били принуждавани чрез насилие, бити с бухалки и дрогирани.

Изобличени: Чичото и Снайпера в основата на ужаса с БГ проститутки в Италия ВИДЕО 18+

На част от тях децата им били заложници в България, където изнудвали роднините им.

Междувременно от Окръжна прокуратура – Враца заявиха следното:

В Окръжна прокуратура – Враца са постъпили Европейските заповеди за арест спрямо българските граждани П.П. (на 21 години) и С.П. (на 24 години). Те са обявени за международно издирване от компетентния орган в Италия. Двамата мъже се издирват от Първоинстанционния съд в гр. Лече с цел провеждане на наказателно преследване. По водено в чужбина дело е установено, че за времето от м. май 2021 г. в италианския гр. Лече и неговата провинция те участвали в престъпно сдружение с други граждани на България.

Те довеждали на територията на Италия жени, набирани специално с цел проституиране. Улеснявали ги и ги експлоатирали, поставяли ги в състояние на пълно и постоянно подчинение. Упражнявали спрямо тях физическо насилие, заплахи и наказания, като им отнемали възможността да вземат самостоятелни решения и да действат според волята си. Задържаните в България П.П. и С.П. предоставяли важна помощ на престъпната група, като по делото са събрани доказателства за действията им по вербуване и довеждане в Италия на жени с цел да ги принудят да проституират.

Предвиденото в законодателството на Италия наказание за участие в организирана престъпна група, трафик на хора и свеждане и държане в положение на робство е до тридесет години лишаване от свобода. Деянията, за които са издадени Европейските заповеди за арест, са престъпления и по законодателството на България. Понастоящем издирваните в Италия лица са задържани за срок до 72 часа с постановления на Окръжна прокуратура – Враца. Предстои Окръжен съд – Враца да се произнесе по внесените от прокуратурата искания за вземане на мерки за неотклонение „задържане под стража“ спрямо тях.

Свързани новини

ВиК-БЛАГОЕВГРАД ИНВЕСТИРА ВЪВ ВИСОКОЕФЕКТИВНИ ТЕХНОЛОГИИ ЗА МОНИТОРИНГ И УПРАВЛЕНИЕ НА ВОДНАТА ИНФРАСТРУКТУРА
Държавното дружество е сред лидерите в страната  по постигнати резултати за 2023 година

vesito

7-годишно дете е отглеждано в кокошарник във врачанско село

vesito

Боговете на виното слизат в община Струмяни на 3-и февруари

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.