Завършиха ремонтните дейности на три улици в Разлог

Oбщина Разлог завърши ремонтните дейности на главната улица “Александър Стамболийски”, ул. “Иконом Н. Ангелов” и ул. “Поп Богомил”.
Трите улици в град Разлог бяха основно реконструирани, като част от инициативите “Безопасна и здрава среда” и “Подобряване регулацията на движението”.
През последните месеци Община Разлог осъществи своите планови дейности, заложени в стратегията на двете инициативи, като отстрани опасни дървета, а на тяхно място засади нови такива.
Тротоарните пространства бяха основно ремонтирани, а с цел осигуряване безопасността на пешеходците – на места бяха монтирани ограничителни колчета и нови знаци, положена бе и нова пътна маркировка.
За подобряване наземната инфраструктура, пътното платно на трите улици бе изцяло асфалтирано, като и на трите улици бе подменена и водопроводната мрежа.
На главната улица, както и на ул. “Поп Богомил” бяха обособени нови паркоместа, с цел преустановяване процеса на струпване на превДейностите, по подобряване състоянието на пътната мрежа в цялата община, продължават през следващите дни и в малките населени места.
Може да бъде изображение с път и улица
Може да бъде изображение с път и улица
Може да бъде изображение с улица и път
Може да бъде изображение с улица

Свързани новини

Плувецът Петър Мицин получи приза „Спортен Икар“ на Фондация „Български спорт“ за 2023 година

vesito

Фиданки от вида „Ясен“ облагородяват ландшафта на Банско

vesito

Община Разлог започна подобряване благоустройството на улица “Петър Берон” в село Бачево

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.