В навечерието на Рождество Христово 15 семейства от Благоевград вече имат нов дом

В навечерието на Рождество Христово 15 семейства от Благоевград вече имат нов дом! Кметът Илко Стоянов им предостави ключове от общински и социални жилища, в които ще бъдат настанени
15 семейства в нужда вече имат своя нов дом. Те получиха ключове за социални и общински жилища от кмета на Благоевград Илко Стоянов, който проведе среща с тях. На нея бяха обсъдени основни проблеми, които новонастанените семейства имат в ежедневието си, както и възможности за разрешаването им.
В голяма част от семействата има и деца.
Предоставените общински жилища са ситуирани на различни места в областния център на Пиринско.
На срещата присъства и Емилия Халилова, директор на дирекция „Социална и жилищна политика“, както и експерти от Общинска администрация.
„Вярвам, че ще бъдете добри стопани на новите си домове. Община Благоевград, в мое лице, е насреща да помага на хората в нужда, с всичко което е в правомощията и по силите ни. В навечерието на най-големия християнски празник пожелавам Исус Христос и Божията майка да бдят винаги над вас и да ви закрилят“, каза по време на срещата кметът Илко Стоянов.
Той благодари на Емилия Халилова, директор на дирекция „Социална и жилищна политика“ и целия екип, направил настаняването възможно преди най-големите християнски празници.
Кметът на Благоевград Илко Стоянов води последователна и целенасочена социална политика с грижа за най-уязвимите групи в обществото.

Свързани новини

Кметът Методи Байкушев се срещна с директорите на детски градини в Благоевград

vesito

Подписан бе договор за финансиране основния ремонт на общежитието в ПЛТГ „Никола Вапцаров“в Банско

vesito

Грандиозен успех за хотелската верига Grand Hotel на World Luxury Awards
Успешната комбинация от лукс и СПА донесоха световно признание на българската хотелска компания , която завоюва 18 награди

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.